2015-02-19 14:29:54• hírek • (x)

Nincs unalmas, lapos buli a Party Mistrallal!

Pároddal életetek nagy napjára készültök? Nincs jó buli jó zene nélkül - foglald le a Party Mistralt!

Olyan zenekart szeretnél szerződtetni a lagzira vagy egyéb családi eseményre, amely élőben, széles repertoárból játszik? Nem kell tovább keresgélned! A Party Mistral zenekar pont olyan, amilyenre vágysz, ráadásul a kedvelt duónak az idei nyárra még van néhány szabad dátuma! Ha most keresed őket, akkor tavaszi engedményt is kaphatsz!

A zenekar tagjai Takács Melinda és Takács Attila. Ismerősen csenghet a nevük, hiszen több szatmári étteremben is rendszeresen játszottak akkor, amikor még az élő zenét nagyra értékelték. Az Aurora, az Astoria vagy a Dacia hotelek éttermeiból a Lotus éttermen át egy luxushajóra vezetett az útjuk. Az úri közönséget mindenfelé sikerült elbűvölniük, így több szerződést is kötöttek hajóutakra. Ám szívük visszahúzta őket Szatmárnémetibe, ennek köszönhetően pedig újra a szatmáriakat szórakoztatják. Legyen szó lagziról, keresztelőről, születésnapról vagy olyan elegáns rendezvényről, amelyen halk háttérmuzsikára van szükség, ők a jó választás!

A Party Mistral különlegessége, hogy hatalmas repertoárból játszik. Dalok, ritmusok és szövegek százai vannak a fejükben, amit egy pillanat alatt elő tudnak kapni, akár örökzöld amerikai slágereket hallgatna a megrendelő vagy francia, spanyol, olasz, görög nyelvű dalokat vagy éppen magyar csárdást. Ráadásul nagy tapasztalatuknak köszönhetően azonnal tudnak reagálni a bulizók minden rezzenésére, így a Party Mistrallal nincs lapos, unalmas buli!

Aki a repertoárral vagy akár időpont-foglalással kapcsolatban szeretne bővebb információkhoz jutni, azok hívják a 0745-567-580-as telefonszámot vagy látogassák meg a Party Mistral honlapját ide kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: